Bild på ett barn som väljer bok

Gnesta bibliotek

Gnesta bibliotek består av ett huvudbibliotek i Gnesta och en filial i Stjärnhov. Hos oss kan du låna böcker, ljudböcker, filmer, tidskrifter och använda internet kostnadsfritt.

På biblioteket kan du också skanna och kopiera. Har du frågor eller behöver du hjälp med något finns personal alltid tillgänglig i biblioteksdisken.

Bibliotekets webbplats

På bibliotekets webbplats är det öppet dygnet runt, hela året! Här kan du läsa mer om vad biblioteket erbjuder och om aktiviteter och evenemang som händer på biblioteket. Du kan också söka efter media, reservera, låna om och lämna inköpsförslag. På bibliotekets webbplats kan du också låna e-böcker och e-ljudböcker samt filmer via Viddla. Se relaterad info.

Du behöver ha ett lånekort hos oss och en pinkod för att kunna logga in på bibliotekets webbplats. Besök biblioteket så hjälper vi dig att skaffa lånekort och pinkod. Du måste ha med dig en giltig legitimation. På bibliotekets webbplats hittar du också information om bibliotekets evenemang, utbud och övriga tjänster.

Bibliotek i Stjärnhov

I Stjärnhov ligger biblioteket i föreningshuset på Dagavägen 4. Här är det öppet varje onsdag klockan 14.00-19.00. Välkommen!