Teater i Gnesta kommun

Bild på ensemblen i Långsjö teater

Långsjö teater

En multidisciplinär teatergrupp baserad i Gnesta.
Med utgångspunkt från deras skilda sceniska bakgrunder inom fysisk teater, berättande, clown och mask, folkmusik och indisk kathakalidans utforskar de hur man effektivast berättar angelägna historier på scenen.

Här kan du läsa mer om Långsjö teaterlänk till annan webbplats


Kulturskolan i Gnesta

Det finns drama- och teatergrupper genom Kulturskolan i Gnesta. Kulturskolan erbjuder undervisning i dans, drama och musik. De vänder sig till alla barn och ungdomar i åldrarna 7-18 år, boende i Gnesta kommun.

Här kan du läsa mer om Kulturskolan i Gnestalänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


Gnesta Revysällskap

Gnesta Revysällskap är en ideell förening som funnits sen 1990. Det är en samling glada och skickliga amatörer som sätter upp en nyårsrevy med sketcher, sång och dans. Alla som är med har naturligtvis anknytning till Gnesta!
Målet är att göra en så lokal revy som möjligt. Vad har hänt i Gnesta under året som gått? Vad har våra kommunpolitiker haft för sig? Vad har det ”snackats” om i personalrummen under året? Vilka populära sånger kan vi använda?

Mer information finns på Gnesta Revysällskaps webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


TiG - Teater i Gnesta

Teater i Gnesta är en ideell förening som vill verka för ett rikare kulturutbud för barn, ungdomar och vuxna i Gnesta. Teater i Gnesta arrangerar också det mycket uppskattade evenemanget Gnestastämman som samlar Sveriges folkmusikelit till Gnesta. Likaså är TiG medarrangör till Bellmanspelet som sommartid spelas på hembygdsgårdar runt om i Gnesta kommun tillsammans med Gnesta revysällskap.

Mer information finns på Teater i Gnestas webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Senast publicerad 2018-01-31