flygfoto över en fotbollsplan

Motion och sport i Gnesta kommun

Gnesta är en kommun med en fantastisk natur, många sjöar och fina idrottsanläggningar. Här hittar du det mesta som ger dig en meningsfull fritid.

Covid-19

Alla kommunala idrottsanläggningar är öppna för all idrottslig träning för föreningsverksamhet i kommunala idrottsanläggningar för barn och unga födda 2002 eller senare.

Från och med den 28 april 2021 är det tillåtet med en match per vecka utomhus, om det sker lokalt inom den egna kommunen. Detta gäller barn och unga födda 2002 eller senare.

Under de senaste nio åren har det hänt mycket inom fritidsområdet med såväl nybyggnation som renovering av anläggningar. Vi strävar efter att du ska uppleva våra anläggningar attraktiva och välskötta och erbjuder det mesta för en meningsfull fritid.

Ishall, badhus, konstgräsplan, friidrottsanläggning, utomhusgym, badplatser, spontanidrottslatser, sporthallar, tennisbanor och motiosspår är en del av det som vi erbjuder. Tillsammans med vårt fantastiska föreningsliv har du alla möjligheter att berika din fritid med fysisk aktivitet, det är bara att välja och vraka. Fysisk aktivitet behöver inte bara innebära föreningsaktivitet. Det finns både utomhusgym, inomhusgym, simhall och motiosspår till ditt förfogande.

Föreningsregister

I Gnesta kommuns föreningsregister hittar du kontaktuppgifter till många av våra aktiva idrottsföreningar. Se relaterad information.