flygfoto över en fotbollsplan

Motion och sport i Gnesta kommun

Gnesta är en liten kommun som växer så det knakar med en fantastisk natur, många sjöar och fina idrottsanläggningar. Här hittar du det mesta som ger dig en meningsfull fritid.

Covid-19

Alla kommunala idrottsanläggningar är öppna för all idrottslig föreningsverksamhet i kommunala idrottsanläggningar för barn och unga födda 2002 eller senare.

Under de senaste nio åren har det hänt mycket inom fritidsområdet med såväl nybyggnation som renovering av anläggningar. Vi på Gnesta kommun strävar efter att du ska uppleva våra anläggningar attraktiva och välskötta och erbjuder det mesta för en meningsfull fritid.

Ishall, badhus, konstgräsplan, friidrottsanläggning, utomhusgym, badplatser, spontanidrottslatser, sporthallar, tennisbanor och motiosspår är en del av det som erbjuds i Gnesta kommun. Tillsammans med vårt fantastiska föreningsliv erbjuds du alla möjligheter att berika din fritid med fysisk aktivitet, bara att välja och vraka! Fysisk aktivitet behöver dock inte innebära föreningsaktivitet och då finns både utomhusgym, inomhusgym, simhall och motiosspår till ditt förfogande.

Föreningsregister

I Gnesta kommuns föreningsregister hittar du kontaktuppgifter till många av våra aktiva idrottsföreningar.