2019-09-26

Foto: Marcus Dernulf

Bidra till Världens Barn

Nu är det dags för Radiohjälpens insamling för Världens Barn. Onsdagen den 2 oktober klockan 18.00 blir det en stor galakväll på Elektron i Gnesta med många bra artister och konserter till förmån för världens barn.

Lördagen den 28 september är det dags för den stora insamlingsstarten i Gnesta. Röda Korset säljer varm korv och det finns flera insamlingsbössor runt om i Gnesta. Onsdagen den 2 oktober är det dags för den stora galakvällen på Elektron. Bland annat uppträder Sture Allén den yngre aka Carl-Martin Vikingsson, allas vår trubadur Joakim Ehn Frustuna barn- och ungdomskörer, rockbandet DAVN, Lilla Storbandet & Stora Lillbandet. Du får dessutom se ett smakprov ur Kulturskolans stora musikalsatsning En julsaga. Barn upp till 16 år går in gratis och vuxna betalar 100 kr som oavkortat går till Världens Barn.

Biljetter kan köpas på medborgarkontoret Marieströmsgatan 3 och på Mötesplats Kupan, Västra Storgatan 9 B. Det går också bra att köpa biljetter på Elektron onsdagen den 2 oktober från klockan 17.00. För ett fullständigt program, se relaterad info.

Kampanjen kulminerar sedan den 5 oktober med en stor direktsänd TV-gala. Men självklart kan du redan nu ge ditt bidrag till Världens Barn. Du som har Swish i din telefon kan enkelt ge en gåva till Världens Barn och ge bidrag till resultatet för Gnesta i kommunkampen. Swisha till nr 9019506 och skriv i meddelandet: BARN0461 som är Gnestas kommunkod. Det vore förstås roligt om Gnesta kommun kunde nå ett gott insamlingsresultat även i år.

Varmt välkommen och gör en insats för Världens Barn!

Senast publicerad 2019-09-26