2020-10-27
Olika färgpenslar på en målarpalett.

Dags för Skapande skola 2021

Är du professionell kulturutövare och har en idé om ett Skapande skola-projekt du vill genomföra i Gnesta kommun 2021? Skicka in din intresseanmälan, senast den 29 november klockan 24.00.

Nu är det dags för dig som professionell kulturskapare att skicka in en intresseanmälan kring ett Skapande skola-projekt. Likt förra året tar vi endast emot intresseanmälningar inskickade via vår e-tjänst. Det går att göra fram till och med den 29 november 2020 klockan 24.00, se relaterad info.

Prioriterade årskurser inom grundskolan för Skapande skola är förskoleklass, åk 3, 5 och 8. Även andra årskurser får ta del av Skapande skola i mån av intresse och ekonomiska medel. Observera att vi endast tar hänsyn till intresseanmälningar som inkommit via vår e-tjänst.

Vad händer sen?

Under första halvan av december i år får du som kulturskapare möjlighet att träffa representanter från kommunen som arbetar med Skapande skola. Då får du möjlighet att visa upp och förklara vad ditt projekt går ut på. Tider och datum för detta meddelas till var och en i början av december. Även om du inte kan delta detta datum är du varmt välkommen att skicka in din ansökan. För att läsa mer om Skapande skola i Gnesta kommun, se relaterad info.

Beslut om vilket Skapande skola-projekt som blir av eller inte sker i juni 2021 efter att Kulturrådet delger sitt beslut om fördelning av medlen till Skapande skola. För mer information om hur Kulturrådet arbetar med Skapande skola, se relaterad info.