2020-10-01
Barn som står på rad i solen.

Foto: Jesper Anhede

Digital gala för Världens Barn

Nu är det dags för Radiohjälpens stora insamling för Världens Barn. Onsdagen den 7 oktober klockan 18.30 håller Kulturskolan i en digital Världens Barn-gala till förmån för världens barn.

Under många år har Världens Barngalan hållits på Elektron i Gnesta. Flera artister har spelat på A-salens stora scen till förmån för Världens Barn, bland annat Eric Bibb, Rebecka Törnqvist och Miss Winter.

I år är det ett annorlunda år men vi ställer inte in utan vi ställer om och bjuder på Gnestas första digitala gala. Galakvällen kommer att live-sändas från A-salen på Elektron och kan ses via Facebook. Uppträder gör musik- och danselever från Gnesta Kulturskola. Det är: Lilla Storbandet, Stora lillbandet, Jazzmessengers, Street dansgrupp, Dansmixgrupp, pianosolisterna Isak och Nathan samt sångerskan Amina. För direktlänk till evenemanget, se relaterad info.

Självklart kan du ge ditt bidrag till Världens Barn redan idag. Du som har Swish i din telefon kan enkelt ge en gåva till Världens Barn och samtidigt bidra till resultatet för Gnesta i kommunkampen. Swisha till nr 9019506, skriv vilket belopp du vill skänka och på meddelanderaden skriver du: BARN0461. Gnestas kommunkod är 0461, genom att skriva det numret så hjälper du Gnesta kommun att nå ett gott insamlingsresultat även i år.

Varmt välkommen och gör en insats för Världens Barn!