2021-04-06
Badplats klämmingsbergsbadet med människor som badar i vattnet.

Entreprenör klar för Klämmingsbergsbadet

Upphandlingen av driften på Klämmingsbergsbadets kiosk och camping är klar. Avtalet sträcker sig sommaren 2021 och 2022 med möjlighet till förlängning. Badet blir tillgängligt, som vanligt från 1 maj och kiosk och camping ska öppna senast mitten av juni.

Nu är upphandlingen klar av driften på Klämmingsbergsbadets kiosk och camping. Strandvillan (Wait for it AB) vann upphandlingen. Avtalet sträcker sig sommaren 2021 och 2022 med möjlighet till förlängning. Uppdraget är att sköta om kiosk och uthyrning av boende, camping och ställplatser för husbilar/husvagnar på Klämmingsbergsbadet, 6 km utanför Gnesta tätort.

– Vi är glada och ödmjuka över att ha fått förtroendet att driva Klämmingsbergsbadet, och vi ser stor potential kring dess utveckling. Då vi även driver Strandvillan logi och vandrarhem i Gnesta, ser vi naturliga synergier mellan verksamheterna och turismen. Ambitionen är att komma igång med stuguthyrning och camping verksamheten i maj, säger Joel Johansson, Strandvillan (Wait for it AB).

– Vi är glada att upphandlingen har landat så väl i en entreprenör som är lokalt förankrad och ser potentialen i vår vackra och välbesökta badplats, säger Anna Sandklef, verksamhetschef kommunikation och samverkan, Gnesta kommun.

Som vanligt kommer bommen att öppnas 1 maj, för allmänhetens tillträde till badplatsen. Kiosken och uthyrning av boende, camping och ställplatser kommer att börja senast i mitten av juni enligt kontraktet.