2021-05-25

Freja Bad & Gym öppnar i augusti

Den 16 augusti 2021 öppnar Freja Bad & Gym igen. Alla träningskort kommer då att aktiveras automatiskt.

Nu har Gnesta kommun tillsammans med Region Sörmlands smittskyddsläkare gett klartecken att Freja Bad & Gym kan öppna för allmänheten den 16 augusti 2021, under förutsättning att smittspridningen inte ökar. Öppettiderna kommer vara ordinarie och vattengympan kommer att starta i mindre grupper. Freja Bad & Gyms egna simskolor startar under september.

Träningskort aktiveras

Att vi öppnar först i augusti beror dels på att smittspridningen i Sörmland just nu är fortsatt hög, dels att visst underhåll kommer pågå under vecka 28 till 31.

Alla våra träningskort är för närvarande vilande men kommer att aktiveras automatiskt när anläggningen återigen öppnar. Tänk på att vi under pågående pandemi inte kan ta emot kontanter.

Stängt för allmänheten

Det var den 6 november 2020 som Freja Bad & Gym stängde för allmänheten på grund av risken för smittspridning av covid-19. Undantag har gjorts för barn och unga som deltagit i skolornas simundervisning.

Träna utomhus

Fram till att anläggningen öppnar igen vill vi passa på att tipsa om våra fina utegym och badplatser som du hittar runt om i kommunen. Vi har flera träningsfilmer från våra utegym som du hittar under relaterad information.

Vi ser fram emot att träffa alla våra gäster efter sommaren!