2021-03-23
En liten pojke gungar och har på sig gröna påskhareöron.

Kul i Gnesta under påsklovet

Nu är det snart vecka 14 och dags för det efterlängtade påsklovet. Här har vi sammanställt lite tips på olika aktiviteter. Du kan bland annat cykla, vandra, hänga i lekparker eller spela in en podcast.

Snart är det påsklov och vad finns det att göra i år? Trots rådande restriktioner så kan vi erbjuda ett roligt påsklov och ge lite tips på vad som går att göra – coronasäkert såklart. Fritidsgården Chill och KomTek anordnar många aktiviteter för påsklovslediga barn och ungdomar där alla aktiviteter är gratis. Passa också på att upptäcka Gnesta kommuns temalekparker tillsammans med barnen. Här kommer fler tips på vad du kan göra på påsklovet:

Sluta vara en sur en – häng med ut i naturen :)

Med ett år av pandemi och restriktioner har många börjat att umgås ute i naturen. Träffa nära och kära runt en eld och grilla, ta med barnen på vandring längs Sörmlandsleden eller besök ett naturreservat. Nu är det också ett ypperligt tillfälle att pumpa cykeln och upptäcka hela kommunen bakom styret. Du som är lite mer vågad kan ju alltid kallbada i någon av våra 180 sjöar. Här kommer några utetips:

Fler tips på evenemang och aktiviteter hittar du i evenemangskalendern som fylls på löpande.