2022-05-31

Nu finns Gnestaguiden i sociala medier

Följ Gnestaguiden på Facebook och Instagram

Välkommen att följa Gnestaguiden på Instagram och Facebook, kanalerna som gör det lätt att få inspiration om roliga, spännande och intressanta saker att göra i Gnesta kommun.

Kanalerna är till för dig som är nyfiken på, har koppling till, fritidshus i eller bor i Gnesta kommun. Där får du tips om saker som finns att se, göra och uppleva i Gnesta kommun.

Du får tips och inspiration på saker att göra, uppleva och se oavsett om du är intresserad av konst, musik, teater, idrott, friluftsliv, upplevelser eller avkoppling i natur eller slottsmiljö.

Du kommer också få en inblick i vilka olika stoltheter vi har i kommunen. Allt från personer som bidrar lite extra på olika sätt, evenemang och platser som lockar till olika typer av aktiviteter.

Funderar du på att etablera en verksamhet i Gnesta kommun är det här också kanalen för dig. För även om här finns mycket, så finns det plats för fler och mer.

Gnestaguiden finns naturligtvis också som webbplats och i pappersform. Alla som har en brevlåda har fått broschyren skickad till sig. Har den inte kommit fram, eller redan hunnit försvinna, är du välkommen att hämta ett exemplar på Servicecenter, Marieströmsgatan 3.