2020-08-18

Nu öppnar Freja Bad & Gym igen

Nystart och nya friska tag. Välkommen att simma, träna på gymmet eller delta i vår vattengympa. Nu öppnar Freja Bad & Gym för säsongen.

Efter ett kortare sommaruppehåll har nu Freja Bad & Gym öppnat igen. Välkommen på vattengympa till glad musik, simma några längder eller bara träna för att må lite bättre. Nytt för hösten är att vi endast tar in 20 deltagare på vår vattengympa. Vi håller också avstånd och ser till att det inte vistas för många människor på samma gång i anläggningen. Detta med anledning av corona.

Hos oss får alla som har fyllt 15 år träna på gymmet. Har du någon form av funktionsvariation kan du fråga oss som arbetar här om omklädningsrum och vilka hjälpmedel vi har för att just du ska trivas hos oss.

Skåpen i omklädningsrummen låser du med medtaget hänglås. Har du inte något hänglås är du välkommen att köpa detta i kassan. Vi strävar efter att bli en kontantfri anläggning, så betala gärna med kort eller Swish hos oss! Alla som vistas i badanläggningen ska vara ombytta till badkläder och betala entré. För aktuella priser och öppettider, se relaterad info.