2020-11-11
ett skyltfönster i Gnesta.

Ny plats för utställningen Jag och Corona

Nu har utställningen Jag och Corona: Gnesta berättar, bytt plats. Den nya platsen är bibliotekets skyltfönster ut mot Strömmentorget i Gnesta.

Under hösten har biblioteket samlat in berättelser om hur Gnesta kommun och dess invånare påverkats av Coronapandemin. Nu presenteras de bidrag som kommit in. Då vi inte kunde ha utställningen inne i biblioteket löste vi det på ett annat sätt. Från att tidigare hängt i skyltfönstret brevid restaurant Dragon hänger den nu i bibliotekets fönster ut mot Strömmentorget. Detta då butikslokalen har hyrts ut. Du kan se utställningen dygnet runt fram till den 5 december.

Pandemin pågår fortfarande

Coronapandemin är tyvärr långt ifrån över. Berättelserna om den här tiden kommer behöva fortsätta skrivas och vi planerar för en uppföljande utställning längre fram. Vi fortsätter därför att efterlysa berättelser om hur coronapandemin påverkat dig och din vardag. Det går också bra att fota, brodera, måla eller skulptera din historia. Alla uttryckssätt är intressanta. Skicka gärna in ditt bidrag till biblioteket med mejl, biblioteket@gnesta.se, eller post. Bidrag kan också lämnas i bibliotekets bokinkast eller efter överenskommelse om ditt bidrag är stort.