2019-11-20
två händer som målar med penslar

Påminnelse: Skapande Skola

Är du professionell kulturutövare och har en idé om ett Skapande Skola-projekt du vill genomföra i förskolan eller grundskolan i Gnesta kommun? Skicka in din intresseanmälan, senast den 29 november klockan 24.00.

Nu är det dags för professionella kulturutövare att inkomma med intresseanmälan kring Skapande Skola-projekt. Nytt för i år är att vi endast tar emot intresseanmälningar inskickade via vår e-tjänst fram till och med den 29 november 2019 klockan 24.00, se relaterad info. Prioriterade årskurser inom grundskolan för Skapande Skola är förskoleklass, åk 3, 5 och 8. Även andra årskurser får ta del av Skapande skola i mån av intresse och ekonomiska medel. Observera att vi endast tar hänsyn till intresseanmälningar som inkommit via vår e-tjänst.

Vad händer sen?

Under första halvan av december 2019 får ni möjlighet att träffa representanter från kommunen som arbetar med Skapande Skola för att visa upp och förklara vad projektet går ut på. Tider för detta meddelas veckan innan. Även om du inte kan delta detta datum är du välkommen att skicka in en ansökan.

Beslut om vilket Skapande skola-projekt som blir av eller inte sker i juni 2020 efter att Kulturrådet delger sitt beslut om fördelning av medlen till Skapande skola.