2019-03-01

Sköna söndagar med Kulturskolan

Under våren kommer elever från Kulturskolan i Gnesta att spela på Skottvångs Grufva. Fem söndagar spelas allt från svängig jazz till rock. Ett perfekt tillfälle för alla musikälskare att möta morgondagens stjärnor.

Kulturskolan i Gnesta har startat ett samarbete med musikföreningen GiG – Groove i Gnesta. Spelplatsen är på Skottvångs Grufva under fem söndagar i vår. Det kommer att bli konserter med jazz, rock, klassisk musik och singer songwriter i fokus. Spelar gör elever på Kulturskolan tillsammans med kulturskolans lärare. Här är alla konserter och aktuella tider. Det är fri entré på alla konserter, brunch och fika serveras från klockan 12.00-16.00. Konserterna spelas i värdshuset.

Basunbrukarna

Kvintetten Basunbrukarna spelar svängig jazzmusik för tromboner och komp, medverkar gör även brasselever från kulturskolan. Ett samarbete med föreningen GiG - Groove i Gnesta.

Dag: Söndagen den 31 mars
Tid: Klockan 15.00-16.00
Plats: Skottvångs Grufva

Work it Out

I Gnesta har vi ett poppigt dans- och rockband. De arbetar med musik genom daglig verksamhet. Här ger de en konsert med såväl covers som egna låtar. 

Dag: Söndagen den 7 april
Tid: Klockan 15.00-16.00
Plats: Skottvångs Grufva

Freddi & the Jazz Messengers

En jazzigt konsert med Kulturskolans jazzensemble samt några av lärarna på Kulturskolan. Ett samarbete med föreningen GiG - Groove i Gnesta.

Dag: Söndagen den 28 april 
Tid: Klockan 15.00-16.00
Plats: Skottvångs Grufva

Singer songwriter konsert

Skön söndags musik med sången och gitarren i fokus. Elever och lärare från kulturskolan uppträder.

Dag: Söndagen den 5 maj
Tid: Klockan 15.00-16.00
Plats: Skottvångs Grufva

Cello- och pianokonsert

Cellister från när och fjärran bjuder på den vackra klangen av celli, en cello, flera celli. Pianister bjuder på den vackra klangen av piano.

Dag: Söndagen den 19 maj 
Tid: Klockan 15.00-16.00
Plats: Skottvångs Grufva

Senast publicerad 2019-03-01