2020-08-18

Skräpslängarkonsert i Gnesta

Musik, återvinning och remake, tre ledord som präglar Kulturskolans konsert på Återvinningsgården i Gnesta. Har du något gammalt musikinstrument som inte används? Nu kan du enkelt återvinna det. Den 2 september är det dags.

Under våren gav Gnesta Kulturskolas lärarkår sig ut på en miniturné i kommunen. Nu är det dags för ännu en konsert och den här gången blir det på Återvinningsgården i Gnesta. Det kommer att spelas skräpslängarmusik för alla som lämnar sitt avfall den 2 september klockan 16.00-18.00.

Passa också på att leta i dina skrymslen och vrår. Har du något gammalt musikinstrument som står och dammar eller någon ljudutrustning du inte vet vad du ska göra av. Ta med dig det. Likaså om du har något som kan fungera som teaterrekvisita eller kläder som kan sys om. Den här eftermiddagen tar Kulturskolans lärare varmt emot dina förbrukade saker för återbruk. Istället för att slänga så kommer det till användning.

Varmt välkommen till Återvinningsgården, Vackerby Industriväg 11 B i Gnesta. Konserten är helt gratis, men tänk på att hålla avstånd!