2023-02-14
fotboll

Sportlov i Gnesta kommun

Under vecka 9 är det sportlov och kanske har du planerat in några dagars ledighet med familjen. Oavsett om vi har snö eller inte finns det en hel del aktiviteter för både stora och små.

Aktiviteter och evenemang under lovet

Under sportlovsveckan håller fritidsgården Chill och biblioteket i aktiviteter för dig som ung. Pyssel, tecknarworkshop och biokväll är några av aktiviteterna som erbjuds. Alla aktiviteter är gratis, vissa kräver föranmälan. Mer information hittar du i evenemangskalendern. Se relaterad information.

Skridskor i Gnesta ishall

Snöra på dig skridskorna och glid fram på spolad is i Gnesta ishall. Idrottsanläggningen är vanligtvis bokad av föreningslivet men under skridskosäsongen erbjuds särskilda tider för allmänheten, både för åkning med och utan klubba. Se relaterad information. Allmänhetens åkning sker under eget ansvar och hjälm är obligatoriskt när du beträder isen.

Hinderbana på Freja Bad & Gym

Välkommen till Freja Bad och Gym för lek, plask och skoj under lovet! Bassängerna och hinderbanan håller öppet för både stora och små under följande tider. Se relaterad information.

Utflyktsmål

Långfärdsskridskor, kul i lekparken eller vandra i skogen? På Gnestaguiden hittar du tips på utomhusaktiviteter för hela familjen. Se relaterad information.