2024-05-17

Upplev teater, dans och rockmusik

Kulturskolans elever har jobbat hårt under terminen och snart är det dags för sommarlov. Innan dess så bjuder de bland annat på teaterfestival, dansuppvisning och rockkonsert.

Utöver dessa evenemang så genomför kulturskolan även tre mixkonserter, deltar på pianoafton, deltar på nationaldagsfirandet, har en spännande projektvecka och anordnar skolkonsert för Frejaskolan. Vill du uppleva det eleverna gjort under terminen är du välkommen till deras evenemang.

Kulturskolans rockcafé – 21 maj

Välkommen till kulturskolans rockcafé. Här har du möjlighet att uppleva rockmusik av elever från kulturskolan och musikgruppen Work it Out. Läs mer i evenemangskalendern om rockcaféet.

Kulturskolans teaterfestival – 26 maj

Gnesta kulturskola bjuder på teaterfestival den 26 maj! Det blir en dag med nyskriven dramatik, revy och andra spännande pjäser. Läs mer i evenemangskalendern om teaterfestivalen.

Kulturskolans dansföreställning – 30 maj

Välkommen och se slutproduktionerna från kulturskolans danselever. Du får uppleva dansföreställningar med dansmix, streetdance och balett. Läs mer i evenemangskalendern om dansföreställningen.