2018-06-07

Viktigt om Sommarlovsaktiviteterna

Ett flertal anmälningar har fastnat i kommunens e-tjänstsystem. Har du som vårdnadshavare anmält ditt barn men inte fått någon bekräftelse? Då bör du omgående göra om anmälan redan idag.

Förra veckan öppnade Gnesta kommun upp anmälningarna till årets sommarlovsaktiviteter. För att kunna genomföra aktiviteterna var du som vårdnadshavare tvungen att föranmäla ditt barn. Anmälan görs i år via en av kommunens e-tjänster.

Vi har nu uppmärksammat att flertalet anmälningar ligger kvar i systemet. Vid själva anmälningsförfarandet är det fyra steg som ska genomföras.

  1. Inlämning av personuppgifter
  2. Val av aktivitet
  3. Förhandsgranskning
  4. Signera och skicka in

Det är alltså flertalet anmälningar som har stannat vid steg tre: Förhandsgranskningen. Har du som vårdnadshavare INTE fått ett bekräftelsemejl att anmälan har kommit in, bör du omgående göra om anmälan idag! Annars riskerar ditt barn att förlora sin plats. Du hittar länken till anmälningarna vid varje aktivitet. Är det något som krånglar med tekniken eller e-tjänsten går det bra att skicka e-post till Martin Johansson. Se relaterad info.

Senast publicerad 2018-06-26