2021-02-01
Människor på badstranden Klämmingsbergsbadet.

Vill du driva Klämmingsbergsbadet?

Klämmingsbergsbadet är en av Gnesta kommuns pärlor beläget vid sjön Klämmingen. Just nu söker vi någon vill vara med att driva och utveckla verksamheten.

Vi söker nu en entreprenör, förening eller föreningsallians som vill vara med och driva och utveckla verksamheten vid Klämmingsbergsbadet. Tidsintervallet gäller sommaren 2021 och -22 med chans till förlängning. Uppdraget är att sköta om kiosk och uthyrning av boende, camping och ställplatser för husbilar/husvagnar på Klämmingsbergsbadet, 6 km utanför Gnesta tätort.

Här finns en vacker badplats som är omtyckt och välbesökt varje sommar. Värdskap, service och trevligt bemötande är lika viktigt som platsens skönhet och underbara läge. Här finner besökaren lugn och ro med möjligheten att köpa en glass, kioskvaror, spela spel utomhus, bada och övernatta om så önskas. Här finns stora möjligheter att bredda utbudet och tillgängligheten i form av mera öppet, inte bara under sommarlovet!

Låter det intressant? Läs mer i bifogat anbudsunderlag, där uppdrag och villkor står beskrivet. Se relaterad info. Senast den 1 mars 2021 vill vi ha ditt anbud/offert. Kontakta Malin Broquist eller Anna Sandklef om du har frågor. Se kontakt.