ungdomshjälpen

Ungdomshjälpen – där drömmar får liv

Vill du söka jobb, en utbildning eller ställa dig i bostadskö? Nu under våren kan du som går i årskurs 9 upp till 19 år få hjälp med detta och mycket mer på fritidsgården Chill i Gnesta.

Går du i tankarna på att söka jobb eller påbörja en utbildning? Behöver hjälp med hur du fyller i ansökan och hjälp med att skriva ett bra CV? Du kanske vill påbörja en körkortsutbildning? Eller så vill du och dina kompisar göra något extra kul för er och andra. Exempelvis ordna aktiviteter, skapa ett nytt forum för likasinnade, testa att arrangera något eller bara hjälpa till vid olika aktiviteter. Inga idéer är dåliga endast din fantasi sätter gränserna.

Vi ses på torsdagarna

Vi på fritidsgården Chill hjälper dig på vägen till att förverkliga dina idéer och hjälper dig komma vidare med dina drömmar. Alla torsdagar i vecka 5-20, med undantag för vecka 8 och 15, ses vi klockan 18.30-20.30 på fritidsgården Chill. Tillsammans ser vi till att du får den hjälp du behöver för att kommer vidare! Fritidsgården Chill hittar du på Dagagatan 4 i Gnesta. Anmäl att du vill komma till oss fritidsledare på fritidsgården. Vi bjuder på kaffe, te och en macka.