KomTek i Gnesta

På KomTek får barn och unga gå på fritidsverksamhet, likt den kommunala kulturskolan, fast med teknik. Hos oss får barn och unga utlopp för sitt teknikintresse.

Information med anledning av skärpta lokala råd i Sörmland

Komteks kurser håller fortsatt igång. Läraren säkerställer att avstånd kan hållas under kursen. Handdesinfektion kommer finnas på plats och utrustningen rengörs vid behov mellan lektionerna.

Välkommen till Komtek

Med Komtek vill vi erbjuda fritidsaktiviteter för barn och ungdomar med inriktningen teknik. Kurserna på Komtek kan handla om bland annat konstruktion, elektronik, design eller programmering.

Målsättningen med Komtek i Gnesta är bland annat att stimulera och öka intresset för teknik bland barn, unga och pedagoger samt öka samarbetet med näringslivet. I Komteks verksamhet strävar vi efter att 50 procent av deltagarna är kvinnor/flickor och 50 procent är män/pojkar.

Går du redan på några av våra aktiviteter på KomTek ska du använda Speedadmin. Det gäller också för dig som vårdnadshavare. Här kan du också lägga till nya ämnen och hitta aktuell information om pågående aktiviteter. Se relaterad information.

Vill du hellre använda en app kan du göra så här. Appen SpeedAmin finns att ladda ner gratis på Play-butiken eller App-store. Ladda ner den för lättare hantering av dina kontakter med KomTek.