2018-12-13

Årets julkonsert med Kulturskolan

Kom i julstämning med Kulturskolans finstämda och svängiga julkonsert. Upplev elevernas scenkonstnärliga prestationer och hamna i orubblig julstämning!

Efter förra årets succé fortsätter Gnesta Kulturskola sin fina tradition och bjuder in till en sagolik julkonsert. Eleverna, som har förberett sig under hela höstterminen, kommer att bjuda på riktigt härlig julstämning.
– Våra danselever och Kulturskolans orkester deltar tillsammans med elever från vår satsning brassklubben och elever från våra yngre gitarrgrupper. Dessutom kommer publiken att få ett smakprov på 2019 års stora musikalsatsning, Charles Dickens En Julsaga. Kulturskolans dans- och musikalelever kommer att sjunga och dansa en av julsångerna som kommer att ingå i musikalföreställningen. Det blir en liten förhandstitt, säger Kulturskolans rektor Klas Jervfors Turner.

Julkonserten är onsdagen den 19 december klockan 18.00 i A-salen på Elektron i Gnesta. Konserten håller på i cirka en timme. Det är fri entré men vill du som publik bidra till produktionen går det utmärkt att lämna ett frivilligt bidrag efter konserten.

Senast publicerad 2018-12-13