2018-12-20

Biokväll med Chill

Lördagen den 29 december bjuder fritidsgården Chill dig som går i årskurs 6-9 på bio för att se filmen Mortal Engines vid Heron City i Kungens Kurva.

Tusentals år efter att en katastrof förstörde civilisationen har mänskligheten anpassat sig och ett nytt sätt att leva har utvecklats. Gigantiska vandrande städer rör sig nu över jorden, på jakt efter mindre städer att plundra. Tom Natsworthy, från en lägre nivå av den stora rovstaden London, kämpar för sin egen överlevnad efter att han mött den farliga Hester Shaw. Två motsatser, vars vägar aldrig borde ha korsat, bildar en osannolik allians, vars öde är att förändra framtiden.

Häng med oss på fritidsgården och se denna spännande film. Anmäl dig redan idag! Det är begränsat antal deltagare, max 20 stycken, så lottning sker vid stort intresse. Se relaterad info.

Filmen startar klockan 17.35 och är två timmar lång. När vi kommer till Heron City finns de utrymme att gå runt i de butiker som finns där eller om man vill äta någonting. OBS Vill man handla något utöver de som fritidsgården bjuder på får man bekosta de själv. Fritidsgården står för bussresa tur och retur, biobiljett och biomeny till ett värde av 50 kronor.

Ditresa: Samling vid busstationen klockan 14.45. Kom i tid! Bussen avgår klockan 15.00 och är du inte på plats så åker vi utan dig. Bussresan tar cirka 1 timme.
Hemresa: Bussen avgår från Heron City klockan 20.15 och vi beräknas vara tillbaka i Gnesta vid stationen runt klockan 21.15.

Senast publicerad 2018-12-20