2019-12-04

Häng med på bio

Fredagen den 3 januari åker vi till Mall of Scandinavia eller Filmstaden på Sergelstorg i Stockholm. Det är dags för biokväll!

Häng med fritidsgården Chill på en biokväll. Antingen åker vi till Mall of Scandinavia eller Sergels torg beroende på var filmen går. Fritidsgården står för resan tur och retur, biobiljett och biomeny till ett värde av 50 kronor vilket gäller popcorn + läsk.

Filmen vi har tänkt se heter Black Christmas. Det börjar lugna ner sig på Hawthorne College inför semestern. Riley Stone och hennes Mu Kappa Epsilon-systrar - atleten Marty, rebellen Kris och foodien Jesse förbereder sig för att ta över lokalerna med en rad julfester… och samtidigt börjar en maskerad stalker att döda tjejerna på campus, en efter en. Allt eftersom antalet döda stiger, börjar Riley och hennes gäng tvivla på om de kan lita på någon man överhuvudtaget, inklusive Martys pojkvän, Nate, Rileys nya förälskelse Landon och kanske inte ens den högaktade läraren professor Gelson.
Vem mördaren än är, kommer han upptäcka att den här generationen unga kvinnor inte är villiga att bli offer utan ge allt och att kämpa ända till slutet.

Gällande information kring tider så återkommer vi om det i vårt antagningsmail.

Sista anmälningsdatum: 20/12 klockan 16.00 då vi har personal som går på julledighet. Det är begränsat antal platser, max 20. Lottning sker vid större intresse.
Se relaterad info.