2019-01-11

Tänk Vad Kul!

Tänk vad kul är ett projekt för dig som är mellan 12-19 år och bor eller går i skolan i Gnesta. Meningen med Tänk Vad Kul är att du tillsammans med andra ska kunna genomföra en idé, testa någonting helt nytt och ha skoj!

Så här går det till. Du behöver ha en idé om vad du vill göra. Sedan börjar själva planeringen. När och var ska det genomföras? Hur många behövs det för att genomföra den? Vem gör vad? Kostar det något? Går det att söka pengar för idén? När du har funderat på dessa frågor fyller du i ansökningsformuläret. Försök att förklara din idé så noga du kan. Se relaterad info.
När det är klart lämnar du in din ansökan till någon av fritidsledarna på fritidsgården Chill eller mejlar den till oss. Se relaterad info.

Vad händer sen?

Nu är det dags att invänta besked. Det tar cirka tre veckor att få besked om din Tänk Vad Kul-ansökan har blivit godkänd eller inte. Var beredd på att du kan behöva förklara din ansökan. Enhetschef och fritidsledarna på Chill fattar sedan beslut. Om din ansökan blir godkänd börjar det roliga!

Jobba med marknadsföring

När allt är klart behöver du marknadsföra din idé om fler ska delta. Det kan du göra med en affisch, flyers eller ett facebookevenemang. Du får all hjälp av oss på fritidsgården. När allt detta är klart så är det dags att genomföra din idé! Hoppas allt går bra och det blir kul. Efter genomfört evenemang så gör vi en utvärdering tillsammans.

Det här var roligt, det gör vi om!

Känns allt bra och blev din idé lyckad? Vill du göra något mer och har fler nya idéer? Då finns naturligtvis den möjligheten. Efter detta Tänk Vad Kul-projekt har du fått prova på arrangörskapet och kan utveckla det ännu mer – om du vill. Prata bara med fritidsledarna eller kommunens kultursamordnare.

Tänk på att

Du kan inte lämna in Tänk Vad Kul ansökan för aktiviteter och verksamheter som bedrivs av föreningar, stiftelser, samfund, företag eller inom skolan. Samla ihop dina kompisar, fundera på vad ni vill göra och kom in med din ansökan.