2023-05-09
Bild på årets företagare 2022 i Gnesta kommun, Johan Lexell. Med på bilden är representater från Organisationen Företagarna och Gnesta kommun.

Årets företagare är utsedd!

Äntligen så har det prestigefyllda priset Årets Företagare i Gnesta kommun delats ut. Stort grattis till den passionerade entreprenören Johan Lexell, som äger och driver Klövsta-Energi AB!

Efter stort hemlighetsmakeri delades det prestigefyllda priset Årets Företagare 2022 i Gnesta kommun ut med motiveringen:

"Genom engagemang, entreprenörsanda och innovativa lösningar har Årets Företagare med solens kraft och energieffektiva lagringsmetoder visat vart skåpet ska stå.

Deras engagemang för hållbarhet och miljömedvetna metoder har inte bara drivit deras framgång utan har också satt Gnesta på världskartan.

Årets företagare har även skapat en hållbar affärsmodell, som balanserar ekonomisk tillväxt med stort miljöansvar så väl som socialt engagemang.

Idag är Gnesta en av de mest solcells och energilagrings-tätaste kommunen i Sverige eller kanske till och med i världen!"

Årets Företagare i Gnesta 2022 är Johan Lexell som äger och driver solcellsföretaget - Klövsta-Energi AB.

Det ärofyllda priset delas ut av företagsorganisationen Företagarna Trosa-Gnesta i samverkan med Gnesta kommun.