2024-05-16
Bild på 4 män som precis prisats till årets företagare. Bild tagen utomhus människorna står framför ett gult byggstaket och det är sol ute.

Årets företagare har prisats

Stort grattis till SNT Sverige AB som utsetts till Årets företagare i Gnesta kommun. Idag överraskades detta handlingskraftiga företag med en prisceremoni.

Stefan Fredricson, Niclas Fredricson och Tomas Ingberg startade SNT Sverige 2022. Företaget är en totalleverantör av byggställningar, väderskydd och hissar för både byggföretag och privatpersoner. Idag har de totalt 15 anställda.

De tre företagarna är uppväxta i Björnlunda och det var bland faktumet att de valt att etablera sig i sin hemkommun, tillsammans med det i övrigt stora engagemanget för lokalsamhället och det lokala föreningslivet, som motiverade årets utmärkelse.

Så här lyder motiveringen

 

”Med gedigen branscherfarenhet, en imponerande entreprenörsanda och snabb framgång har årets företagare i Gnesta 2023 skapat en lokal verksamhet med kunder som sträcker sig långt bortom kommungränsen. Genom att aktivt engagera sig i det lokala samhället och föreningslivet, samt genom att utveckla den egna verksamheten, visar de både modet att starta nya företag och en vilja att främja lokalt företagande på ett bredare plan.

Att samla och överraska tre handlingskraftiga, engagerade och ständigt sysselsatta företagare till ett och samma möte var inte lätt, men vi lyckades till sist!

Årets företagare

Årets företagare delas ut av företagsorganisationen Företagarna Trosa–Gnesta i samverkan med Gnesta kommun.