2022-09-09
En kvinna med långt lockigt hår med ett leende som håller upp en tavla där motiveringen för årets nyföretagare står i skrift.

Årets Nyföretagare 2022

Äntligen har vi utsett det företag som blir Årets Nyföretagare i Gnesta kommun 2022. Stort grattis till Rosins Trädgård AB!

Det var en mycket glad och stolt företagare som sken upp med ett stort leeende när motiveringen lästes upp vid en överraskningssermoni:

"Ett nyfiket och kreativt företag som satsat fullt ut från start och förstått värdet att ha ett bra nätverk som ger trygghet och stöd i företagsstarten. Årets nyföretagare är ett företag som sått sina frön rätt och bidrar till näringslivet i Gnesta kommun.

De erbjuder att trädgårdsdrömmar blir verklighet med god planering och noggrannhet"

Årets nyföretagre i Gnesta kommun 2022 är, Emy Fältskog Rosin och Daniel Rosin som tillsammans driver Rosins Trädgård AB.

Priset delades ut av Nyföretagarcentrum i Östra Sörmland tillsammans med Gnesta kommun. Prisets syfte är att lyfta nyföretagare som följt sin affärsplan och lyckas över tid nå framgång och som har förstått vikten av att använda de resurser som erbjuds av Nyföretagarcentrum.