2023-11-22
Ritade siluetter av huvuden i olika färger med pratbubblor utan text ovanför.

Årets sista affärsnätverksträff

Den 1 december är det dags för företagsfrukost och inspiration med Affärsnätverket på Södertuna slott i Gnesta. Kom och lyssna, inspireras och knyt kontakter med andra företagare. Denna gång får vi lyssna till Mikael Sälg, VD på företaget Rekal.

På årets sista företagsträff med Affärsnätverket får du möjlighet att lyssna på Mikael Sälg, VD för företaget Rekal som är ett av de största företagen i kommunen.

Rekal har sitt huvudkontor och produktionsanläggning i Gnesta som både utvecklar och tillverkar produkter för professionell användning. Företaget erbjuder produkter, service och utbildning till branscher som hotell, restaurang, skola, omsorg och industri till kunder både i och utanför Sverige.

Mikael kommer att berätta om företaget men även om fördelar och nackdelar med att verka i en liten kommun. Samt vikten av att samverka och tänka tillsammans när man som stort företag verkar på en mindre ort.

LF Sörmland är dem som bjuder på slottsfrukosten och berättar om vad de kan erbjuda dig som företagare.

Gnesta kommun ger oss nyheter.

När: Fredag 1 december

Tid: Klockan 07:30 - 09:00

Var: Södertuna Slott, Gnesta

Anmälan: Anmäl dig här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Företagsnätverket genomförs i samverkan med: NyföretagarCentrum i Östra Sörmland, Gnesta kommun, Trosa kommun och Företagarna Trosa - Gnesta.