2019-05-08

Företagar-after-work 15 maj

Välkommen till en after-work för dig som företagare. Onsdagen den 15 maj 2019, kl 18.30 på Gnesta strand i centrala Gnesta. Temat är stadsutveckling, köpbeteenden och ett centrum i förvandling. 

Onsdagen den 15 maj kl 18.30 - cirka 20.00 bjuder Gnesta kommun, Gnesta handel in till en after-work på Gnesta strand. Temat är stadsutveckling,  ändrade köpbeteenden och ett centrum i förvandling och om att ligga steget före för att möta framtiden…

Kvällens gäster:
Tomas Kruth, stadsutvecklare. Thyrens Om framtiden, platsers själ, och hur man aktivt arbetar för att stärka mindre orter och städer inför framtiden.
Tomas Enqvist, planeringschef Gnesta kommun och Anna Sandklef, chef kommunikation och samverkan. Om framtidens planer kring Gnesta centrum.

  • Tid: 15 maj 18.30 – ca 20.00
  • Plats: Gnesta Strand, Gnesta
  • Anmälan: ylva.johannesson@gnesta.se , senast 13 maj. Begränsat antal platser.

Aktiviteten är ett resultat av Gnesta Handels och Gnesta kommuns arbete för ökat samverkan och dialog kring utvecklingsfrågor. Kvällen möjliggörs även av projektet ” Service och liv på landet”. Läs mer om LEADER Södermanland som möjliggörare och metod för finansiering på www.leadersodermanland.se
Med reservation för ev ändringar

Varmt välkomna!