2022-03-04
En svart vattenkanna som vattnar grönt gräs.

Temakväll: Ladda för framtiden

Du som företagare, kom och lyssna på några experterna inom energi och hållbarhet och räta ut dina frågetecken som du kanske har om just detta ämne. Denna kväll ger dig kunskap om hur du tar klivet vidare in i framtidens företagande kring hållbarhet och energianvändning.

Under kvällen får du både lyssna och ställa frågor till våra inbjudna gäster som delar med sig av sina erfarenheter och sin expertis i syfte att ge dig som företagare information om hur man kan tänka gällande energiomställning.

Kvällens inbjudna experter

  • Philip Thunborg, Företagarnas expert på hållbarhet och infrastruktur ger en sammanfattande bild på vilka utmaningar du som företagare står inför.
  • Charlotte Jibréus, Gnesta kommuns energi- och klimatrådgivare ger information om hur energi- och klimatrådgivningen jobbar och vad ni som företag kan få hjälp med. Samt ger en framtidsspaning gällande elpriser och effektbrist.
  • Hans Persson, VD för Gnestahem berättar om hur de som företag jobbar hållbart med energi och infrastruktur lokalt i Gnesta.
  • Johan Lexell, ägare till Klövsta energi och miljö är en lokal företagare som hjälper till med omställningen till nya energikällor. Han klär Sverige i solceller och har bred kunskap i ämnet.

Vi kommer även ge tid för diskussion och frågor i slutet av kvällen.

Dag: Torsdag 17 mars

Tid: Klockan 18.00 - 20.30, Mingel och smörgås mellan 18.00 - 18.30, programstart 18.30 - 20.30

Plats: Elektron B-salen, Västra Storgatan 15

Anmälan: Ingen kostnad, anmäl dig här  Länk till annan webbplats.

Arrangör: Företagarna Trosa-Gnesta och Gnesta kommun

Varmt välkommen!