2023-08-24
en yngre tjej och kille sitter fokuserat och arbetar med verktyg.

Testa din affärsidé

Har du en affärsidé som du behöver investering för att genomföra? Ta chansen och presentera idén på Draknäste light som kommer till Gnesta! Välkommen att skicka in din ansökan senast den 10 september.

Sitter du på en spännande affärsidé som du vill ta vidare? Kanske driver du redan ett etablerat bolag i Södermanland och har en ny idé kring en produkt eller tjänst som du vill utveckla? Eller står du i startgroparna till att starta ett nytt skalbart bolag?

Välkommen att ansöka till Draknäste Light.

Den 12 oktober har du möjlighet att presentera din affärsidé inför en panel av affärsutvecklare och investerare. Du får värdefull feedback direkt på plats och har dessutom möjlighet att få upp till 10 timmars kostnadsfri affärsutveckling till ett värde av 15 000 kr.

Låter det som något för dig?

Sista anmälningsdag är den 10 september. Därefter sker en urvalsprocess och du kan få möjlighet att presentera din idé för panelen som kommer till Gnesta.

Läs mer om Draknästet Light och hur du ansöker: HÄR Länk till annan webbplats.

Varför finns Draknäste light i Sörmland?

Som ett led i att hitta och identifiera intressanta och skalbara bolag med potential att växa och expandera har Katec Sörmland, med finansiering från Region Sörmland och Eskilstuna kommun skapat Draknästet light. Syftet är att hjälpa spännande innovatörer och entreprenörer med affärsutveckling och att, över tid, bidra till fler hållbara och lönsamma bolag i Sörmland som också bidrar till utveckling av näringslivet i Sörmland och Gnesta kommun.