2018-05-16

Välkommen på Affärskvinnans nätverksfrukost

Bild på flygblad om Affärskvinnans nätverksträff. Flygbladet har text i olika färger och en bild på föreläsaren Karolina Lindhe.

Karolina Lindhe, författare till boken "Extra allt - En handbok för duktiga flickor" berättar om hur man kan hitta balans mellan höga krav och inre värderingar.

Dag: Fredag 25 maj 2018
Tid: 07.30 – 09.00
Plats: Gustafsviks Levande ljus & Café, Östra storgatan 41 i Gnesta

Affärskvinnans nätverk är ett nätverk för kvinnor som driver eget företag och för kvinnor som är på väg in i ett företagande. Nätverket ger dig en möjlighet att lära känna andra företagare, varandras företag och kompetenser. Men också att ta del av vad som händer i omvärlden och lära sig något nytt.

Nu är det dags för vårens avslutande nätverksfrukost i Gnesta då vi får träffa föreläsaren, inspiratören och författaren Karolina Lindhe som skrivit boken Extra allt – En handbok för duktiga flickor. Det finns en stor kraft i att vara viljestark, ha ett stort driv och vara målmedveten men det finns också en risk att det tippar över och går för långt. Karolina berättar om sina egna erfarenheter och om hur det går att hitta en balans.

Kontakt: Ylva Johannessonlänk till annan webbplats

Senast publicerad 2018-05-16