2017-06-30

Välkommen till företagsamma Sörmlandssoffan!

bild på Julia Rosqvist och Lisa Bjärbo

Gnestabon och författaren Lisa Bjärbo besökte Sörmlandssoffan och programledaren Julia Rosqvist i Nyköping 2015.

Välkommen till Sörmlands största mötesplats för företagsamma människor - Sörmlandssoffan! Lyssna på spännande gäster, ta del av roliga utlottningar och få viktig information om vad som händer i regionen. På agendan står Företagsamma Sörlänningar

När: 1 september 2017, kl.9.00-11.00. Frukost och mingel från kl. 7.30.
Var: Elektron, Västra Storgatan 15 i Gnesta

Begränsat antal platser och anmälan är obligatorisk. Ej avanmäld frånvaro, debiteras med 500 kronor.

Anmäl dig till Sörmlandssoffan redan idag, du anmäler dig här!

Gäster: Vi möter superentreprenören och Årets Sörmlänning, Jan Persson, vd för Kilenkrysset, och superentreprenör. Musikalstjärnan Niklas Asknergård f.d Andersson har synts i TV4-programmet Alla bygger och underhåller även med glada historier från sina år som artist. Gnestabon och inredningsarkitekten Maria Kingsley är programledare för tv-programmet Bygglov. Hur har hennes företagandet ändrats efter Bygglov? 
Johanna Söderström saknade schyssta arbetskläder för kvinnor och Operose föddes. Hör henne berätta om sin fantastiska företagsresa!
Under våren 2017 kom den roliga nyheten om att internationella företaget Amazon förlägger en del av sin verksamhet i Katrineholm-Eskilstuna. Vi får höra mer om historien bakom.
Vår infrastruktur är en viktig framgångsdel för vårt sörmländska näringsliv. Vad händer med väg 57? Gnesta kommuns kommunalråd, Ann-Sofie Lifvenhage berättar mer.
Och hur går det för Ostlänken? Anna Lövheim, näringslivspolitisk chef från Östsvenska handelskammaren förklarar.
Mikrobryggerierna i Sverige flödar som aldrig förr. Här i Gnesta kommun finns en lång tradition av ölbryggandet. Södermännens Hantverksbryggeri började i en liten skala men representeras redan på Systembolaget. Vi möter de driftiga ölbryggarna i soffan.

Och så har de glada choklad- och glasstillverkarna från Sternersborgs Choklad lovat att komma förbi med något gott!

Fler gäster tillkommer!

Senast publicerad 2017-06-30