Gnesta kommuns officiella turistguide på webben

Sagolika Sörmland hittar du information om sevärdheter, aktiviteter, evenemang, boende, mat, och mycket annat sagolikt som finns runt om här i kommunen.

Med den nya turistwebbplatsen får kommunen möjlighet att visa bättre och mer överskådligt vad det finns i närområdet och framförallt underlätta för kunden genom att ha en samlad sida på de aktörer som finns i området. Viktigt är naturligtvis också att vi stärker destinationen Gnesta genom att i en kanal visa på det fantastiska utbud vi har!

Sidan vänder sig både till bofasta och till besökare.

Välkommen in - ta del av allt som erbjuds i vår det av Sagolika Sörmland!länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster


 

 

 

Bakgrund
Gnesta kommun gjorde en särskild satsning under 2015 på en alldeles ny webbplats för turism- och besöksnäringen. Kommunen har och kommer att investera i en förstärkt digital närvaro med syfte att marknadsföra besöksnäringen och Gnesta som besöksmål. Det handlar dels om en ny turistwebb för att visa upp besöksnäringen för turister och besökare och dels om att vässa näringens egen närvaro.

15 besöksnäringsföretag har under tre workshops kommit med förslag till uppbyggnadsstrategier för en turistwebbplats och Impera har efter en förenklad upphandling valts till leverantör. 

Senast publicerad 2017-12-13