Kollage med olika tidningsklipp från tidningen Socialnytt

Aktuellt om Stöd och omsorg

Vill du veta mer om vad som händer inom området Stöd och omsorg? Här samlar vi de nyheter och reportage som berör dessa områden, som publiceras både via kommunens nyhetsarkiv samt via ett nyhetsbrev.

Socialnytt

I nyhetsbrevet/tidningen Socialnytt (gick fram till årsskiftet 18/19 under namnet Vuxen & Omsorgsnytt) hittar du viktig information, intervjuer och reportage från socialförvaltningens verksamheter, aktiviteter och uppdrag. Nyhetsbrevet lanserades under sommaren 2017 med syfte att lättare kunna nå ut med specifik information kring just dessa områden. Den har utvecklats under åren och från och med 2019 har den i samband med namnbytet också intagit en ny skepnad, mer i tidningsformat än innan.

Förutom den digitala upplagan här på hemsidan finns även Socialnytt i pappersform att bläddra i på bland annat Servicecenter, väntrummen på Vårdcentralen och Elektron, på äldreboendena samt på Träffpunkten, Powerhuset och på Café Flamman.

Socialnytt produceras av Socialförvaltningens kommunikatör, i samarbete med förvaltningschef. Har du funderingar kring innehållet, önskas en prenumeration på nyhetsbrevet eller vill du få tag på 2017 års nummer, vänligen kontakta kommunikatören enligt kontaktuppgifterna nedan.

Här kan du läsa nummer med utgivning från och med 2018. På grund av den nya dataskyddsförordningen GDPR som trädde i kraft i maj 2018, har vi tyvärr inte längre möjlighet att publicera 2017 års nummer på webben.

Socialnytt 2019

Vuxen & Omsorgsnytt 2018

 

Nyhetetsarkiv Stöd & omsorg

Här hittar du de nyheter som publicerats de senaste månaderna inom Stöd & omsorgs områden.