Familjecentralen

Familjecentralen i Gnesta är en mötesplats för barnfamiljer. Här finns olika yrkesroller samlade för att kunna erbjuda stöd och insatser till barn som är 0-6 år och deras föräldrar.

Familjecentralen är en mötesplats för barn som ännu inte börjat skolan och deras föräldrar. Här finns:

  • Öppen förskola
  • Barnavårdscentral
  • Barnmorskemottagning
  • Familjebehandlare från socialtjänsten

Till familjecentralen kan du som förälder komma tillsammans med ditt barn för att träffa andra föräldrar, knyta nya kontakter, leka, skapa, umgås och ha en trevlig stund tillsammans. Familjecentralen är ett samarbete mellan Gnesta kommun och Region Sörmland.

Öppna förskolan

För öppettider hos Öppna förskolan, se öppettider. Öppna förskolan har stängt 18-20 februari.

Läs mer om Öppna förskolan och kommande aktiviteter här.

Övriga verksamheter

För att besöka de andra verksamheterna behöver du boka tid. För att boka tid, se relaterad info.
För kontaktuppgifter och besöksadress, se kontakt.

Aktuellt

Gruppträffar med Alla barn i centrum

Starka band mellan barn och föräldrar är den bästa grunden för en harmonisk uppväxt och för att bli trygga och självständiga individer. Det är detta ABC:s gruppträffar handlar om. ABC-programmet består av fyra gruppträffar som alla kretsar kring varsitt tema. Gruppträffarna riktar sig till vårdnadshavare till barn i åldrarna 3-12 år.

Gruppträffarna startar i mars 2020. Anmälan görs till elin.insulanderhjelm@gnesta.se senast 29 februari. Först till kvarn gäller. I anmälan behöver du uppge kontaktuppgifter, vilken grupp du önskar gå i, samt ålder på ditt/dina barn.

Grupp 1 träffas på tisdagar den 10 mars, 24 mars, 14 april och 28 april klockan 18.00-20.30 på Familjecentralen. Gruppledare är Nicklas Eriksson och Nina Redeby

Grupp 2 träffas på torsdagar den 12 mars, 26 mars, 16 april och 29 april klockan 18.00-20.30 på Familjecentralen. Gruppledare är Jenny Forsblom och Lotta Kankaanpää.