Sittgympa utanför Träffpunktens lokaler i Gnesta

Träffpunkten

Träffpunkten är en mötesplats i centrala Gnesta där du kan umgås, delta i en aktivitet eller ta en fika. På Träffpunkten serveras även lunch sju dagar i veckan året om.

Efter att ha varit stängd en längre tid på grund av coronapandemin har nu Träffpunkten öppnat upp för fysiska aktiviteter. Du hittar alla våra kurser och aktiviteter här: Aktuella kurser och aktiviteter på Träffpunkten.

Till Träffpunkten kan du komma för att umgås, delta i en aktivitet, äta lunch och fika. Här finns flera olika typer av aktivieter: temagrupper för samtal och umgänge, möjligheter till anpassad och skonsam fysisk aktivitet, grupper som spelar spel, handarbetar eller sjunger tillsammans. Aktiviteterna leds av frivilliga som har ett särskilt fritidsintresse, kunskap eller bara en vilja att göra något för och tillsammans med andra.

Träffpunkten serverar lunch sju dagar i veckan, året om. Storhelger firas traditionellt. Lunchen serveras klockan 11.30-13.30.
Lunchen kostar 61 kronor för pensionärer. Övriga lunchgäster betalar 79 kronor. Fika kostar 20 kronor. OBS! Lunchmatsalen kommer vara fortsatt stängd och vi meddelar här när den öppnar igen.

Har du ett särskilt intresse eller kunskap som du vill dela med andra? Då kanske du vill leda en aktivitet. Hör av dig till aktivitetssamordnaren om du är intresserad. Kontaktuppgifter finns nedan.