2021-06-01
Sittgympa utanför Träffpunkten i Gnesta

Eva Dahlqvist leder Träffpunktens populära sittgympa

Försiktig öppning av Träffpunkten

Idag, tisdag 1 juni, öppnar mötesplatsen Träffpunkten upp för fysiska aktiviteter igen. För att minska risken för smittspridning välkomnar vi max åtta personer per aktivitet inomhus.

Med anledning av pandemin har kommunens populära mötesplats Träffpunkten varit stängd i drygt ett år. För många är det därför en glädjande nyhet att mötesplatsen återigen öppnar upp för aktiviteter.

Du som besöker oss kommer bland annat att kunna delta i aktiviteter som sittgympa, stresshantering, kortspel, handarbete och frukostklubb. Lunchmatsalen kommer vara fortsatt stängd och öppnar förhoppningsvis upp till hösten igen.

Föranmälan krävs

Enligt rådande beslut från regeringen får vi vid inomhusaktiviteter vara max åtta personer inklusive ledaren. Sittgympan hålls utomhus på Träffpunktens gård, max 25 deltagare.

Föranmälan krävs till samtliga aktiviteter. Har du anmält dig till en aktivitet men inte kan komma måste du ringa och avboka, så att någon annan kan få din plats.

Från och med den 1 juli kommer vi förhoppningsvis kunna öppna upp för fler deltagare inomhus. Mer information om det kommer i slutet av juni.

Håll avstånd

För att minska risken för smittspridning måste du som besöker Träffpunkten vara frisk. Vi tillhandahåller handsprit och håller omtänksamt avstånd till varandra.

För mer information om aktiviteterna och anmälan se relaterad information.

Vi ser fram emot att träffa nya och gamla besökare på Träffpunkten!