2022-09-09
Sittgympa på stol med ledare

Höstens aktiviteter på Träffpunkten

Bingo, allsång och fredagsfika är bara några exempel på aktiviteter som Träffpunkten ordnar under hösten. Hit är alla över 65 år välkomna för att delta i aktiviteter eller få en stunds gemenskap.

Mötesplatsen Träffpunkten i centrala Gnesta sjuder av aktiviteter under hösten. Här kan du bland annat vara med på handarbete, speleftermiddag eller ta raska promenader tillsammans med andra. De flesta av våra aktiviteter börjar på måndag 12 september.

Evenemang och cykelturer

Under hösten kommer Träffpunkten också arrangera olika sorters evenemang. Bland annat en föreläsning om hörselnedsättning den 19 september. Så länge vädret tillåter kan den som önskar också boka en cykeltur med vår cykeltaxi. Ring till aktivitetsledare Suada för att boka tid på nummer: 0158-275 638.

Ta del av höstens aktiviteter och evenemang på Träffpunkten.

Träffpunktens matsal

På mötesplatsen finns även Träffpunktens matsal som är öppen måndag till söndag, mellan klockan 11.30-13.30. Lunchen kostar 66 kronor för dig som är pensionär eller 65 år och äldre. Har du en anhörig med dig som är under 65 år kostar lunchen 79 kronor för den personen.

Vi har ingen möjlighet att ta emot kontanter, däremot går det bra att betala med Swish, kort eller med lunchkuponger som du kan köpa på kommunens servicecenter.