2021-12-02

Matsalen på Träffpunkten öppnar

På tisdag, den 7 december, öppnar Träffpunktens matsal återigen upp sin verksamhet. Då är symtomfria lunchgäster som är 65 år och äldre varmt välkomna tillbaka.

Med anledning av risken för smittspridning av covid-19 har Träffpunktens matsal varit stängd en längre tid. Nu på tisdag, 7 december, öppnar den äntligen upp igen till mångas glädje.

Öppet vardagar

Matsalen kommer att vara öppen helgfria vardagar måndag till fredag, mellan klockan 11.30-13.30. Lunchen kostar 65 kronor fördig som är pensionär eller 65 år och äldre. Har du en anhörig med dig som är under 65 år kostar lunchen 79 kronor för den personen.

Vi har ingen möjlighet att ta emot kontanter, däremot går det bra att betala med Swish, kort eller med matkuponger som du kan köpa på kommunens servicecenter.

Minska smittspridningen

För att minska risken för smittspridning välkomnar vi max 40 lunchgäster. Vi kommer ha handsprit på ett bord utanför matsalen så att du kan sprita händerna innan du går in. Vi kommer ha tallriksservering och den som önskar sallad får det i en separat skål. Veckans lunchmatsedel kommer finnas på entrédörren till matsalen. Till tisdagens öppning erbjuds det två alternativ. Fisk med kokt potatis, vitvinssås och gröna ärtor eller lapskojs med rödbetor.

Kom symtomfri

Det är viktigt att du som vill äta lunch hos oss är symtomfri. Har du symtom på covid-19 ska du stanna hemma, undvika kontakt med andra människor och testa dig. Det gäller oavsett om du är vaccinerad eller ej. För allas säkerhet fortsätter vi självklart att följa Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer. Tillsammans tar vi hand om varandra!