2023-01-17

Vårens aktiviteter för seniorer

Karaoke, bingo och tipspromenad är bara några exempel på aktiviteter som du som är senior kan ta del av i Gnesta kommun under våren.

Mötesplatsen Träffpunkten i centrala Gnesta sjuder av aktiviteter under våren. Här kan du bland annat vara med på handarbete, speleftermiddag eller ta raska promenader tillsammans med andra.

Powerhusets aktiviteter

Även Powerhuset i Gnesta arrangerar aktiviteter och föreläsningar som är öppna för alla. På måndagar är det tipspromenad och på fredagar är du välkommen med dina dator- och mobilproblem till Powerhusets IT-kafé. Varje torsdag är det olika tematräffar. Nu på torsdag kan du exempelvis gå på en föreläsning om medicinsk yoga, MediYoga.

Alla aktiviteter för Träffpunkten och Powerhuset hittar du på gnesta.se/senior Länk till annan webbplats.

Ta en cykelturer

Vill du känna vinden i håret? Då är du välkommen att boka en cykeltur med vår cykeltaxi. Ring till aktivitetsledare Suada för att boka tid på nummer: 0158-275 638.

Träffpunktens matsal

På Träffpunkten finns det även en matsal som är öppen måndag till söndag, mellan klockan 11.30-13.30. Lunchen kostar 66 kronor för dig som är pensionär eller 65 år och äldre. Har du en anhörig med dig som är under 65 år kostar lunchen 79 kronor för den personen.

Vi har ingen möjlighet att ta emot kontanter, däremot går det bra att betala med Swish, kort eller med lunchkuponger som du kan köpa på kommunens servicecenter.