2022-02-10

Vårens aktiviteter på Träffpunkten

Sittande tai chi, allsång och handgymnastik är bara några exempel på aktiviteter som mötesplatsen Träffpunkten ordnar under våren. Hit är alla över 65 år välkomna för att delta i aktiviteter eller få en stunds gemenskap.

Träffpunkten i centrala Gnesta sjuder av aktiviteter under våren. Här kan du bland annat vara med på handarbete, speleftermiddag eller ta raska promenader tillsammans med andra. Vi har också träffar där du kan få hjälp med din mobiltelefon.

Nyheter på schemat

Nytt på vårens schema är bland annat sittande Tai Chi, som är en kinesisk konstform med lugna och långsamma rörelser. Rörelserna, som utförs till lugn musik, kan förbättra både cirkulation och koncentration.

Under våren kommer Träffpunkten också arrangera olika sorters evenemang. Bland annat en eftermiddag med blomsterbinderi den 30 mars och en samtalsserie om att åldras och må bra, med start den 29 mars. Ta del av vårens aktiviteter och evenemang på Träffpunkten.

Träffpunktens matsal

På mötesplatsen finns även Träffpunktens matsal som är öppen måndag till söndag, mellan klockan 11.30-13.30. Lunchen kostar 65 kronor för dig som är pensionär eller 65 år och äldre. Har du en anhörig med dig som är under 65 år kostar lunchen 79 kronor för den personen.

Vi har ingen möjlighet att ta emot kontanter, däremot går det bra att betala med Swish, kort eller med matkuponger som du kan köpa på kommunens servicecenter.

Menyn för vecka 52-7. Länk till annan webbplats.