Vuxen & Omsorgsnytt

I Vuxen- och omsorgsförvaltningens eget nyhetsbrev, Vuxen & Omsorgsnytt, hittar du viktig information, intressanta intervjuer och reportage från förvaltningens verksamheter, aktiviteter och uppdrag.

Bilden visar ett omslag på ett nummer av nyhetsbrevet Vuxen och omsorgsnytt.

Nyhetsbrevet lanserades under sommaren 2017 med syfte att lättare kunna nå ut med specifik information om just Vuxen- och omsorgsförvaltningens verksamheter. Utseendet har förändrats lite under resans gång och förhoppningen är att produkten ska kunna utvecklas till ett mer renodlat tidningsformat i framtiden.

På denna sida kan du läsa nummer med utgivning från och med 2018. På grund av den nya dataskyddsförordningen GDPR som trädde i kraft i maj 2018, har vi tyvärr inte längre möjlighet att publicera 2017 års nummer på webben. Detta beror på att personuppgifter, som bilder och citat också räknas som, nu ska hanteras på ett annat sätt än tidigare.

Förutom den digitala upplagan här på hemsidan finns även Vuxen & Omsorgsnytt i pappersform att bläddra i på bland annat Medborgarkontoret, väntrummen på Vårdcentralen och Elektron, på äldreboendena samt på Träffpunkten och på Café Flamman.

Vuxen & Omsorgsnytt produceras av Josefin Andersson, kommunikatör på Vuxen- och omsorgsförvaltningen, i samarbete med förvaltningschef Ann Malmström. Har du funderingar kring innehållet, önskas en prenumeration på nyhetsbrevet eller vill du få tag på 2017 års nummer, vänligen kontakta Josefin enligt kontaktuppgifterna nedan.

Vuxen & Omsorgsnytt 2018

Senast publicerad 2018-09-06