Fritidsgården Chill

Fritidsgården Chill ligger centralt i Gnesta och är en plats för barn och ungdomar 12-19 år. Vi är en plats där besökarna umgås under schyssta premisser, respekterar varandra och förstår vikten av allas lika värde.

Kostnader på fritidsgården

Det kostar inget att besöka fritidsgården eller att vara på fritidsgården.

På fritidsgårdens café kan du som besökare handla till förmånliga priser.

De flesta aktiviteter som fritidsgården anordnar är gratis, men det händer att vi skapar aktiviteter där vi tar ut en avgift. Det framgår alltid av evenemanget ifall det kostar något eller om det är gratis.

Anmäl dig för att vara på fritidsgården

För att du ska få vara på fritidsgården måste någon av dina vårdnadshavare anmäla dig i vårt digitala system om du är under 18 år. Se relaterad information.

Är du 18 eller 19 år anmäler du dig själv.

Vill du hellre använda en app kan du göra så här. Appen SpeedAmin finns att ladda ner gratis på Play-butiken eller App-store. Ladda ner den för lättare hantering av dina kontakter med Fritidsgården Chill.

Om fritidsgården

Här kan du som besökare spela biljard, pingis, flipperspel, spela in musik eller prat till pod i vår nya inspelningsstudio, lyssna på musik, teckna och måla, spela datorspel eller spela Nintendo Switch, playstation 4 med VR.

Ibland ordnar vi evenemang såsom filmkvällar, disco, turneringar, matlagning, LAN, Natt-gibb med mera. Vi ansvarar också för sommarlovsaktiviteterna tillsammans med kulturskolan.

Fritidsledarna finns alltid tillhands, för spel, prat med mera. Vi är alltid minst två fritidsledare i verksamheten och arbetar mycket med att attityder, språk och hur vi tilltalar varandra. Vi hjälper till att rusta ungdomarna för ett gott vuxenliv samt ge dem trevliga och utvecklande fritidssysslor. All vår verksamhet är drogfri. Som vårdnadshavare är du varmt välkommen att ringa eller besöka oss. Du kan också följa oss på facebook.

Varmt välkommen till fritidsgården Chill!