Fritidsgården Chill

Fritidsgården Chill ligger centralt i Gnesta och är en plats för barn och ungdomar 12-19 år. Vi är en plats där besökarna umgås under schyssta premisser, respekterar varandra och förstår vikten av allas lika värde.

Välkommen till vår digitala fritidsgård! Nu kan alla mellan 12-19 år ansluta sig till Gnestas digitala fritidsgård på Discord. Här kan du delta i alla våra olika kanaler och umgås med kompisar över nätet. Här kommer du direkt till vår Discord Länk till annan webbplats.. Vi ses!

Information med anledning av corona

Fritidsgården fortsätter anpassa verksamheten med utomhusaktiviteter, evenemang som kräver föranmälan samt begränsat deltagarantal inomhus. Vi har även utvecklat en digital fritidsgård. Inomhus är fritidsgården bara öppen för dig som är född år 2005 till år 2008.

Öppettiderna kommer att vara tisdagar - torsdagar 14.00 - 18.00 och fredagar 14.00 - 20.00.

Efter 18.00 (20.00 på fredagar) och under hela dagen på lördagar kommer det finnas en aktivitet (inomhus, utomhus eller digitalt) som du kan föranmäla dig till eller så möts vi ute. Deltagarantalet kommer att vara begränsat för att kunna hålla god hygien och ordentliga avstånd. Anmälan till aktiviteter görs via Speedadmin, se relaterad information. Håll utkik på Facebook, Instagram och Snapchat för veckans aktiviteter.

Tänk på att även om du inte blir så sjuk av covid-19, så kan du smitta andra.

Om fritidsgården

För att du ska få vara på fritidsgården måste någon av dina vårdnadshavare anmäla dig i vårt digitala system. Se relaterad information. Vill du hellre använda en app kan du göra så här. Appen SpeedAmin finns att ladda ner gratis på Play-butiken eller App-store. Ladda ner den för lättare hantering av dina kontakter med kulturskolan.

Här kan du som besökare spela biljard, pingis, air hockey, fotbollsspel, spela in musik i vår nya musikstudio, lyssna på musik, teckna och måla, spela datorspel eller spela Nintendo Wii och playstation. Ibland ordnar vi evenemang såsom filmkvällar, disco, turneringar, matlagning, LAN med mera. Ett par gånger om året arrangeras även resor med de ungdomar som vill delta. Vi ansvarar också för sommarlovsaktiviteterna tillsammans med kulturskolan.

Fritidsledarna finns alltid tillhands, för spel, prat med mera. Vi är alltid två fritidsledare i verksamheten och arbetar mycket med att attityder, språk och hur vi tilltalar varandra. Vi hjälper till att rusta ungdomarna för ett gott vuxenliv samt ge dem trevliga och utvecklande fritidssysslor. All vår verksamhet är drogfri. Som vårdnadshavare är du varmt välkommen att ringa eller besöka oss. Du kan också följa oss på facebook.

Varmt välkommen till fritidsgården Chill!