Fritidsgården Chill

Fritidsgården Chill ligger centralt i Gnesta och är en plats för barn och ungdomar 12–19 år. Här umgås vi under schyssta premisser, respekterar varandra och förstår vikten av allas lika värde.

Det är gratis att besöka fritidsgården och de flesta aktiviteter som fritidsgården anordnar är kostnadsfria. Ibland ordnar vi aktiviteter där vi tar ut en avgift. Vi informerar alltid om aktiviteten kostar något, eller om det är gratis.

I fritidsgårdens café kan du handla till förmånliga priser.

LSS/Funk på måndagar

Välkommen till LSS/Funk på fritidsgården måndagar klockan 18.00–20.00.
Medarbetare från kommunens LSS-boenden finns på plats för att hjälpa till i caféet och för att delta i olika aktiviteter.

Har du behov av individuellt stöd?

Din ledsagare, kontaktperson eller anhöriga är varmt välkommen att delta.

Sommaravslutning LSS/Funk måndag 3 juni

Välkommen på sommaravslutning med LSS/Funk på Chill. Vi spelar kubb, grillar korv och umgås!

Tid: Måndag den 3 juni klockan 18.00–20.00.

Plats: Frösjöstrand badplats.

Anmäl dig för att vara på fritidsgården

För att få vara på fritidsgården måste en av dina vårdnadshavare anmäla dig i vårt digitala system. Se relaterad information. Detta gäller för dig som är under 18 år. Du som är 18 eller 19 år anmäler dig själv.

Anmäl dig genom appen

Du kan ladda ner appen SpeedAdmin gratis i Playbutiken eller i App store.
I appen kan du hantera dina kontakter med Fritidsgården Chill på ett smidigt sätt.

Vad kan man göra på fritidsgården?

Här kan du spela biljard, pingis, flipperspel, spela in musik eller prat till pod i vår nya inspelningsstudio. Du kan lyssna på musik, teckna och måla, spela datorspel, Nintendo Switch eller Playstation 4 med VR.

Ibland ordnar vi filmkvällar, disco, turneringar, matlagning, LAN, Natt-gibb och liknande. Vi ordnar också sommarlovsaktiviteter tillsammans med Kulturskolan.

Om fritidsgården Chill

Här finns alltid minst två fritidsledare på plats. Vi är alltid tillgängliga för spel, prat och umgänge. Vi vill hjälpa rusta ungdomarna för ett gott vuxenliv och ge dem trevlia och utvecklande fritidssysslor. Vi arbetar också med attityder, språk och hur vi tilltalar varandra. All vår verksamhet är givetvis drogfri.

Du som är vårdnadshavare är varmt välkommen att ringa eller besöka oss. Följ oss gärna på Facebook. Länk till annan webbplats.

Varmt välkommen till fritidsgården Chill!