man som håller armen om ryggen på en äldre kvinna

Stöd & omsorg

Gnesta kommun ger stöd och omsorg till människor i alla åldrar och som av olika anledningar är i behov av extra hjälp för att klara av vardagen.

Med anledning av coronapandemin påverkas kommunens verksamheter på olika sätt. För mer information, frågor och svar, se relaterad information.

Nyheter


 • Träffpunkten stänger tillfälligt


  Den 25 november till 6 december är Träffpunktens lokaler stängda för allmänheten. Anledningen är smitta av covid-19 i verksamheten.

 • Ljusmanifestation på Strömmentorget


  Den 25 november arrangerar Gnesta kommun en ljusmanifestation mot mäns våld mot kvinnor. Kommunalråden Johan Rocklind (S) och Anna Ekström (M) håller tal och ett par från Flen Världsorkester uppträder.

 • En vecka fri från våld


  Nästa vecka, 22 november – 28 november, pågår det nationella initiativet En vecka fri från våld. Gnesta kommun deltar med flera aktiviteter för att uppmärksamma det samhällsproblem som mäns våld mot kvinnor utgör.

 • Simträning för nyanlända kvinnor


  Nu på lördag, 13 november, börjar simträning för nyanlända kvinnor på Freja Bad & Gym. Detta tack vare Stjärnhovs idrottsklubb som driver projektet i samarbete med Gnesta kommun.

 • Boka riksfärdtjänst för jul och nyår


  Du som vill resa utanför länet med riksfärdtjänst under jul och nyår måste ansöka om din resa i god tid. Senast nu på fredag, 12 november 2021.