Stöd och omsorg

Gnesta kommun ger stöd och omsorg till människor i alla åldrar och som av olika anledningar är i behov av extra hjälp för att klara av vardagen.

Stödet kan vara kortvarigt eller långvarigt och rikta sig till dig, din familj, dina anhöriga eller någon du känner oro för. Det kan exempelvis handla om ett ekonomiskt eller socialt stöd, familjerättsfrågor, rådgivning, vård och omsorg till äldre eller hjälp till dig som är funktionsnedsatt. Det kan också handla om stöd till dig som är arbetssökande, ny i Sverige eller som vill gå en kommunal vuxenutbildning.

Nyheter

 • 2019-05-16
  Sanna Brådings livsresa berörde många
  Skådespelerskan och programledaren Sanna Bråding delade på onsdagskvällen med sig av sin omvälvande och högst personliga livsresa till en stor skara åhörare, som samlats under föreläsningen på Elektron.
 • 2019-05-13
  Invigningslunch på Strandhagen
  Idag har de boende på nya äldreboendet Strandhagen bjudits på ingivningslunch med underhållning, följt av plantering av ett symboliskt äppelträd ute i trädgården.
 • 2019-05-07
  Anhörigträff inom funktionsnedsättning
  Måndagen den 13 maj bjuder socialnämndens ordförande Ingrid Jerneborg Glimne in till anhörigträff, för anhöriga till personer med funktionsnedsättning.
 • 2019-05-06
  Sanna Bråding föreläser i Gnesta
  Skådespelerskan och programledaren Sanna Bråding kommer till Gnesta för en öppen föreläsning om psykisk ohälsa den 15 maj.
 • 2019-05-02
  Socialtjänsten har öppnat dörrarna
  Nya samverkansmöjligheter, satsningar på öppenvård och uppsökande verksamhet tillsammans med en förändrad organisation – det är en del av det förändringsarbete som utvecklar Gnestas socialtjänst.

Senast publicerad 2019-04-23