man som håller armen om ryggen på en äldre kvinna

Stöd & omsorg

Gnesta kommun ger stöd och omsorg till människor i alla åldrar och som av olika anledningar är i behov av extra hjälp för att klara av vardagen.

Nyheter

 • Hyrorna för 2023 är klara

  Nu har Gnestahem AB och Hyresgästföreningen lyckats komma fram till en överenskommelse i årets hyresförhandling. På våra särskilda boenden höjer vi hyran med 4,56 procent retroaktivt från den 1 april 2023.
 • KTC är invigt

  Idag invigdes kommunens första KTC – Kliniskt träningscentrum. En plats där vård- och omsorgspersonal från och med nu kommer att kunna träna på olika moment inför framtida patientmöten.
 • Bli vårdbiträde och läs svenska samtidigt

  Vill du bli vårdbiträde samtidigt som du lär dig svenska språket? Då ska du ansöka till vuxenutbildningens utbildning Kombo vårdbiträde, som startar i slutet av augusti.
 • Flammans kafé- och bokverksamhet stänger

  På fredag, 28 april, är det sista dagen Flammans kafé- och bokverksamhet i centrala Gnesta har öppet. Efter det kommer verksamheten hålla öppet inför stundande högtider.
 • Nu startar Patientsäkerhetsveckan

  Den 24-30 april pågår Patientsäkerhetsveckan i Sörmlands alla kommuner. En vecka som är till för att uppmärksamma och belysa vikten av patientsäkerhet och att den är ett gemensamt ansvar.