Tre stycken anställda på en bilverkstad

Arbetsmarknaden i Gnesta

I Gnesta bor omkring 4 900 personer som förvärvsarbetar och av dem pendlar ca 2 800 till arbeten i andra kommuner, de flesta till Södertälje och Stockholm.

Den största arbetsgivaren i Gnesta är Gnesta kommun följt av Rekal, Powerbox, Gnestahem, Södertuna Slott och Hemköp.

Vill du arbeta hos oss i Gnesta kommun kan du här på webbplatsen läsa mer om oss som arbetsgivare och hitta information om vilka lediga jobb vi annonserar om just nu. Se relaterad info.

Vill du se vilka jobb hos andra arbetsgivare i Gnesta som är utannonserade just ni hittar du dem på arbetsförmedlingens webbplats. Se relaterad info.

Du kan också vända dig direkt till de lokala företagen och höra dig för om de har lediga tjänster. Kontaktuppgifter till företagen hittar du i vårt företagsregister. Se relaterad info.

Tycker du att det är svårt att komma in på arbetsmarknaden kan du här på webbplatsen läsa mer om hur du kan få stöd och hjälp med olika typer av sysselsättning. Se relaterad info.

Vänd dig till den kommunala vuxenutbildningen om du har behov av en grundläggande eller gymnasial utbildning för att utveckla din kompetens, byta inriktning och/eller skaffa dig behörighet för fortsatta studier eller behöver lära dig svenska. Se relaterad info. Se relaterad info.