Barn och utbildning

I Gnesta ska alla barn och unga få en god utbildning i våra förskolor och skolor. För dig som är vuxen ges möjlighet till utveckling genom vuxenutbildning. 

Nyheter

 • 2019-05-14
  Förskolans dag 2019
  Den 16 maj är det Förskolans dag. Förskolorna i Gnesta kommun firar dagen på Strömmentorget i Gnesta.
 • 2019-04-29
  Ny ledning med stora visioner för Frejaskolan
  Frejaskolans nya ledning består av rektor Peter Forsberg och två biträdande rektorer, Annika Nelander och Patrik Göransson. Sedan i tisdags den 23 april har de arbetat tillsammans på skolan.
 • 2019-04-25
  Kampen för ett drogfritt samhälle
  Skola, socialtjänst, polis och fritid samverkar i Gnesta kommun för att främja hälsa och förebygga riskbeteenden hos kommunens ungdomar. Nu har en skrift tagits fram till alla vårdnadshavare i Gnesta kommun.
 • 2019-04-18
  Vi söker pedagoger i världsklass
  Just nu rekryterar vi skickliga och engagerade medarbetare till våra förskolor och skolor. Vi jobbar efter målsättningen att alla kan och vill lyckas. Är du en av de drivna, samarbetsvilliga och utvecklingsfokuserade pedagoger vi söker? Välkommen in med din ansökan!
 • 2019-03-26
  Fri pedagogisk lunch och arbetskläder i förskola och skola
  Till höstterminen inför vi flera nyheter för personalen i förskolan och skolan. Det handlar om fri pedagogisk lunch för samtliga medarbetare i förskola och skola och om tillgång till arbetskläder i förskolan och fritidshem.

Senast publicerad 2019-05-06