En graffitimålning där det står Gnesta.

Ung i Gnesta

Som ung i Gnesta ska du alltid kunna hitta något att vara med på, där du känner dig välkommen och trygg. Här hittar du alla nyheter, lovaktiviteter och evenemang för dig som är ung i Gnesta.

Går du redan på några av våra aktiviteter på kulturskolan eller fritidsgården Chill ska du använda Speedadmin. Det gäller också för dig som vårdnadshavare i dessa verksamheter. Likaså om du har anmält dig till någon av våra lovaktiviteter. Här kan du också lägga till nya ämnen, hitta aktuell information om pågående aktiviteter.

Observera att samma länk ska användas vid en återanmälan till respektive aktivitet. En viktig länk som du hittar här! Länk till annan webbplats.

Vill du hellre använda en app kan du göra så här. Appen SpeedAmin finns att ladda ner gratis på Play-butiken eller App-store. Ladda ner den för lättare hantering av dina kontakter med kulturskolan, KomTek och fritidsgården.

Nyheter


 • Fritidsgårdens lokaler är stängda vecka 3


  Fritidsgårdens lokaler håller stängt mellan tisdag 18 januari och lördag 22 januari på grund av sjukdom.

 • Star Wars cosplay


  Den 4 maj hyllar Kulturskolan och Fritidsgården Chill Star Wars på den internationella Star Wars-dagen: May the 4th be with you!

 • Häng med på bio


  Fredagen den 3 januari åker vi till Mall of Scandinavia eller Filmstaden på Sergelstorg i Stockholm. Det är dags för biokväll!

 • Jullov på Laserdome i Stockholm


  Häng med oss till Stockholm och Laserdome på jullovet. En garanterat actionspäckad dag med oss på fritidsgården Chill.

 • Chills uppesittarkväll med film och rim


  Nu är det hög tid att anmäla dig till årets bästa uppesittarkväll på fritidsgården Chill. Fredagen den 13 december är sista anmälningsdag. Häng med – rimma och kolla på film!