Freja Bad & Gym

Snö, sol, blåst och regn. Ibland får man ta det säkra framför det osäkra, träna inomhus och bada i varmt skönt vatten. Här kan du simma, träna på gymmet eller delta i vattengympa. Välkommen till Freja Bad & Gym – en anläggning för alla.

Med anledning av Covid-19, uppdaterad 2020 11 25

Freja Bad och Gym stängde för allmänheten lördagen den 7 november och har nu stängt fram till den 13 december, som kan förlängas.
Anmälan till simskolan 2021 påverkas inte av detta beslut.
Gnesta kommun har beslutat att anpassa verksamheten utifrån de lokala skärpta råden.
För att minska smittspridningen så uppmanas medborgare, om möjligt, att undvika fysiska besök i kommunala verksamheter.
Bokad simskola i grupp för barn kommer att genomföras. Köpta träningskort kommer att frysas och aktiveras när anläggningen åter öppnar.

För dig som vill nyttja ditt friskvårdbidrag innan årsskiftet,
ring 0158-275 271 eller mejla frejabadogym@gnesta.se för att boka en tid från den 7 december till och med den 11 december mellan klockan 08.00 - 16.00, så hjälper vi dig.
Under denna period tar vi endast betalkort elle swish.

Välkommen att prova vattengympa till glad musik, lägga grunden för ett trivsamt Vasalopp i vår stakmaskin eller bara träna för att må lite bättre. Hos oss får alla som har fyllt 15 år träna på gymmet. Har du någon form av funktionsnedsättning kan du fråga oss som arbetar här om omklädningsrum och vilka hjälpmedel vi har för att just du ska trivas hos oss.

Skåpen i omklädningsrummen låser du med medtaget hänglås. Har du inte något hänglås är du välkommen att köpa detta i kassan. Vi strävar efter att bli en kontantfri anläggning, så betala gärna med kort eller swish hos oss! Alla som vistas i badanläggningen ska vara ombytta till badkläder och betala entré.

För barnen finns det ett vattenlekland och flytleksaker som roar såväl stor som liten. Kan du inte simma erbjuder vi simskola samt plask och lek! Passa också på att ta en fika, surfa på vårt trådlösa nätverk, open Gnesta, eller köp nya badkläder i kafeterian. Vad du än har tänkt att göra hos oss så är du alltid välkommen till Freja Bad & Gym.

Välkommen!